Sempati Otel ve Taksi Hizmeti

Sempati Otel ve Taksi Hizmeti

Sempati Otel ve Taksi Hizmeti

Kıbrıs Lapta bölgesine konumlandırılmış harika otellerden birisidir Sempati Otel. Tatilinizi geçirmek için çok pahalı veya çok lüks bir yer olmak zorunda değil diyorsanız Sempati Otel bunun için ideal. Otelin olduğu bölge şehirden ve gürültüden uzak olduğu için size tatilinizi sakin bir şekilde geçirmenize olanak verir.

Çok temiz , çok konforlu ve güler yüzlü hizmeti ile tatilinizi mükemmel geçirmeniz için size tüm fırsatları sunar. Otelin kendine ait bir havuzu var. Sadece müşterilerine ait bir plajı yok ama en yakın plaj 100 metre uzaklıkta yani plaj kullanmak veya kumsalda güneşlenmek sorun olmayacaktır. Otelin sunduğu imkanlar çok fazladır. Size paket tatil hizmeti sunar ve bu sayede tatilinizi çok uygun fiyata yapabilirsiniz. Paket tatillerin içinde gidiş dönüş uçak bileti de olduğundan yolculuğunuzu nasıl gerçekleştireceğinizi düşünmenize gerek yok.

Otelde 28 normal oda , 7 havuzlu oda ve bungalov oda mevcut. Otelin yapılış şeklinden dolayı her oda havuz ve deniz manzarası görmektedir. O yüzden diğer otellerde bulunan havuzlu ya da deniz manzaralı odalar gibi ayrı bir ücret ödemeniz gerekmiyor.  Otelde hem yazlık hem de kışlık iki restoran var. Sabah kahvaltıları , öğle ve akşam yemekleri açık büfe şeklinde bu restoranlarda servis edilmektedir. Ayrıca St.Hilarion restoranında öğle yemeğinden itibaren ev yapımı birbirinden lezzetli yemekler bulabilirsiniz.

Tatil sizin için yüzmenin yanında uzanıp keyif yapmak , kitap okumak ise Sempati Otel’in harika bahçe ve teraslarında bu keyfinizi yaşayabilirsiniz. Şezlong ve hamakta uzanıp kitabınızı, derginizi alıp tatilinizin tadını çıkartabilirsiniz. Otelin bir diğer özelliği ise bisiklet dostu bir otel olması. Bisikletinizle bile otele gelebilir, park edebilir ve bisiklet turlarına katılabilirsiniz. Çünkü otel Kıbrıs’ta belli zamanlarda düzenlenen bisiklet turlarına destek vererek bu turlara katılmak isteyen müşterilerini de ağırlamaktan memnuniyet duyuyor. Tatil paketinizde uçak biletiniz dahil ise Ercan Havaalanına geldikten sonra ulaşımı dert etmenize gerek yok. Kıbrıs’ta yaşıyorsanız ulaşım ise daha da kolay. 7/24 güvenle arayabileceğiniz Kıbrıs taksi ve Sempati Otel taksi size kaliteli hizmetini sunmaktan zevk duyar.

 

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

ARA